Tandvårdsbehandlingar

Förebyggande tandvård

Vi lägger stor vikt vid förebyggande åtgärder och instruerar i egenvård. En god egenvård kan förhindra många andra besvär.

Bettskenor

I vår stressade tillvaro är det många som gnisslar eller pressar tänder. Detta kan leda till nedslitna tänder, spänningsvärk och käkledsbesvär. Besvären kan i de flesta fall motverkas eller avhjälpas med en bettskena som används när du sover.


Vi gör även snarkskenor som kan hjälpa dig med snarkningar och sömnapnéer.

Barntandvård

Vi behandlar med stor glädje även barn i alla åldrar och ser många fördelar med att hela familjen går till oss. Vi kallar barnen på regelbundna kontroller en gång om året. Detta för att skapa trygghet inför tandläkarbesöket och att följa barnens utveckling och tandhälsa. Alla barn och ungdomar erhåller gratis tandvård mellan 3 och 24 år, vilket bekostas av Region Skåne.

Rotbehandlingar

Om ett hål inte lagas i tid kan nerven skadas och då kan en rotbehandling vara nödvändig. Då tas nerven bort, tanden rensas och försluts med standardiserat material. Behandlingen tar oftast 3 gånger.

Lagningar

Vi har lång erfarenhet av att laga tänder och använder oss endast av högkvalitativa material för att uppnå bästa möjliga resultat.

Protetik

Vi har mycket hög kompetens och lång erfarenhet när det gäller att utföra porslinsinlägg, kronor, broar och implantat för att ersätta förlorad tandsubstans eller tand.

Hos oss är din upplevelse i fokus

Det är därför både bekvämt och enkelt att vända dig till oss.

1

Du kontaktar oss

Du kontaktar oss genom att ringa, maila eller via kontaktformuläret nedan. Därefter hittar vi en tid som passar dig.

2

Det första mötet

Du besöker oss i våra lokaler i centrala Malmö. Vi går gemensamt igenom dina behov och vad vi kan hjälpa dig med.

3

Behandlingen

Efter undersökningen gör vi en terapiplanering. Oavsett planering garanterar vår kunnighet och erfarenhet ett professionellt utförande med ditt välbefinnande i fokus i din takt.

4

Vi kallar dig

Det är vår målsättning att du ska känna dig trygg och omhändertagen hos oss och att vi kan bygga en långvarig och personlig relation. Inom ett år efter avslutat behandling kommer vi därför att kalla dig till en undersökning hos oss.

Välkommen till oss på Stortorget i Malmö


Vi är stolta över att våra lokaler har huserat tandläkarmottagningar sedan det byggdes år 1936 och har anor tillbaka till Sveriges första legitimerade tandläkare i början av 1800-talet. Vi tog upp facklan år 1991 och har hållit den högt sen dess. Vi arbetar alltid för att ge dig vård av högsta kvalitet och att du ska känna dig väl omhändertagen.

Läs mer om oss